SKåRUP PIZZA & KEBAB HOUSE

Recentreview


3 stjerner ud af 523 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Skårup Pizza & Kebab House. Vil du vide mere? Få mere at vide

20 maj 2024 at 22:10 Jeg bestilte en pizza til kl 20 men kom 30 min forsinket hvilket var ret irriterende for mit vedkommende. Også var pizzaen heller ikke særlig varm som den burde være?
1 maj 2024 at 19:54 Fiskefilet m/pommes Meget kedelig anretning, fiskefileter var stenhårde, remoulade var bare pøset ud over fritterne med fisk ovenpå…… Denne gang var der ingen salat til….. Det vil jeg ikke købe mere……
28 apr 2024 at 20:03 To ud af tre pizzaer var så våde, så fyldet sejlede væk, hvis vi holdt pizzaen lidt skrå. Ærgeligt.
9 feb 2024 at 19:54 Vi ventede 2 timers maden var kold da den ankom øv øv
26 nov 2023 at 21:29 Levering tog alt for lang tid og da pizzaen endelig kom var den så kold den ikke var til at spise
13 nov 2023 at 18:28 Super god service!!
29 sep 2023 at 20:14 Jeg bestilte kl. 17.15 med levering til kl. 18.00. Maden var 1,5 time forsinket og kom først kl. 19.30. Maden smagte fint nok, men efter 1,5 times levering havde jeg to meget sultne og trætte børn!
21 aug 2023 at 8:35 Jeg bestilte en oksekødspizza og pommes. Der var ingen oksekød på pizzaen, og maden var 15 minutter forsinket. Flad fornemmelse…
30 jul 2023 at 20:08 20min forsinkelse. Bliver opkrævet 4kr for pose, som vi ikke får.